Kirjoittaja tekstin takana lukuvuonna 2018-2019
Moikka kaikille opiston meiningeistä syystä tai toisesta kiinnostuneille!

Nimenä toimii Kirsi ja sain nakitettua itselleni kunnian korkata Alkio-opistolle ikioman blogin, jonne tulevan talven ja kevään aikana tavoitteenani olisi kirjoitella mahdollisimman monipuolisia tekstejä elämänmenosta ja opiskeluista täällä Keski-Suomen mm. avoimen yliopiston kursseja tarjoavassa kansanopistossa. Eri linjoja löytyy sen verran etteivät kahden käden sormet laskemiseen aivan riitä; itse kulutan penkkejä tämän vuoden (ja toivottavasti myös tulevien maisterin tutkintoon johtavien vuosien ajan, kunhan ensin onnistaisi yliopistoon pääsyssä) psykologian oppikirjojen äärellä. Myöhemmissä postauksissa analysoin opisto- ja opiskeluelämän osa-alueita tarkemmin, mutta pilottitekstissä koetan nyt onnistua esittelemään itseni ytimekkäästi (tiivistetty informaatio ei tosiaan ole bravuurini, heh).

Lyhyesti: Olen 20 vuotta vanha, lukion käynyt ja välivuoden eri suuntiin reissaillut ja vapaaehtoistöitäkin tehnyt tyyppi, jonka syksyn suunnitelmat menivät muutamaan otteeseen täysin uusiksi ennen lopullista Alkiolle päätymistäni. Tarkoitus oli siis päästä sisään Jyväskylän yliopistoon psykologiaa lukemaan, mutta jäin kuin jäinkin ensimmäiselle varasijalle tuskailemaan. Alasta en kuitenkaan luovu! Nyt asun 30 minuutin päästä Jyväskylän keskustasta, eli paikka Alkiosta toi kohti tulevaisuuden haaveita niin koulutuksellisesti kuin maantieteellisestikin, itse kun olen kotoisin Varsinais-Suomesta Turun suunnalta.

Korpilahti

Toivotan puolestani täten kaikki ja ketkä tahansa uteliaat sielut tervetulleeksi vastasyntyneeseen Alkio-opiston blogiin, toivottavasti löydätte sivulta vastauksia kysymyksiinne opiskelusta ja asumisesta sekä kosketuspintaa Korpilahdesta asuinpaikkana! Pyrin postauksissa tuomaan esiin arkista kuvaa elämästä opistolla, ja otan avoimesti vastaan myös aihetoiveita niin kauan kuin täällä suinkin heilun.

Toivon, että teksteistä olisi mahdollisimman monelle iloa ja käytännön hyötyä esimerkiksi tulevaisuuden päätöksiä ratkoessa tai suunnitellessa!- Kirsi, psykologian linja 2018-19

Kommentit