Ystävänpäivän viettoa Alkiolla ja Tähkässä

Tervehdys!

Vierailevat kirjoittajat teitä täältä taas tavoittelevat ystävänpäivän merkeissä. Kuun ensimmäinen viikko sisälsi erilaisia ystävänpäiväteemaisia kokoontumisia, joilla opiskelijakunta mukavasti virittäytyi söpöilevään ja yhteisölliseen tunnelmaan perjantaiksi. Tiistaina 4.2. oli ohjelmassa korttien tekoa lähellä ja kaukana oleville läheisille. Järjestävänä tahona toimi Club Keké, jonka tarkoituksena on kerätä opiskelijoita kerran kuukaudessa yhteen tekemään porukassa jotain rentoa ja mukavaa, sekä ottamaan pienen irtioton opiskelusta stressivapaasti. Ajankohta oli juuri sopiva, jotta kortit ehtivät postin mukana kaukaisemmillekin ystäville. 

Varsinaisella ystävänpäivä-viikolla tiistaina 11.2. opiston oma bändi The Embryo Ensemble järjesti kaikille opiskelijoille yhteiset laulajaiset. Luvassa oli ystävyyteen liittyviä lauluja, ja PINKKEJÄ mokkapaloja!! Tapahtumaan sai osallistua joko esittelemällä omaa lauluääntä tai kuuntelemalla bändin taidokasta esitystä. Minä, Ilona kipaisin ihan hetken ennen tunnin alkua kuuntelemassa ovelta musisointia. 

Keskiviikkona 12.2. oli vuorossa taas yksi opiskelijoiden legendaarisista Tähkä-illoista. Tällä kertaa meidän Yv&Kova -linjamme järkkäilemänä. Linjamme oli koonnut yhteen erilaisia pelejä Ohrantähkässä yhdessä pelattavaksi. Itse nautimme kovasti Aliaksen pelaamisesta isomman porukan kesken. Tähkä-illan järjestämisestä kerätyillä lipputuloilla kustannamme osan tulevasta linjamatkastamme. Sitä odotammekin kaikki jo innolla!


Yleisesti ottaen Tähkä-illan järjestäminen ravintola Ohrantähkässä on melkoisen mutkaton prosessi. Kaikki alkaa teeman ideoinnista, jonka jälkeen toimitetaan hyvissä ajoin tarpeellisimmat tiedot sisältävä juliste opiston ilmoitustaululle. Sitten suunnitellaan mahdollinen spesiaalijuoma, Tähkässä soitettava biisilista ja opiskelijoille lähetettävä sähköpostiviesti, jossa kerrotaan tulevasta vähän tarkemmin. Varsinaisena opiskelijabile-päivänä kuulutetaan tiedoksianto illan tapahtumasta koko koululle ja varmistellaan lipunmyyntivuorot linjan kesken. Hommat on kätevää jakaa kaikkien linjalaisten välillä, jolloin jokainen pääsee olemaan mukana prosessissa. 

Ilta sujui hienosti ja ylipäätään oli hauskaa! Oli kivaa päästä pelaamaan vapaa-ajalla kanssaopiskelijoiden kesken, kun sitä ei niin usein tule harrastettua jokaisen omien opiskelukiireiden vuoksi.
Ilona & Salla, Yv&Kova 19-20


Kommentit