Itsenäisyyspäivän juhlatunnelmaa

 Moi!

Hyvää uutta vuotta 2021 kaikille! Kevätlukukausi on startannut hyvällä fiiliksellä, kun on saanut levätä loman ajan ja nauttia mielettömät määrät suklaata. Muistellaan kuitenkin vielä vähän joulukuussa vietettyä itsenäisyyspäivän juhlaa. 

Itsenäisyyspäivän juhla järjestettiin opistolla 2.12.2020 ja järjestävinä linjoina toimivat Kasvis, KK, Supo ja Oikis. Alkuun nautimme oikein maittavan ruoan, jonka jälkeen lähdimme ottamaan valokuvia hyödyntäen Kasviksen tekemää valokuvaseinää. 

Ruoka oli todella hyvää!

Itsenäisyyspäivän juhlassa opiskelijoille oli järjestetty loistavasti yhteistä toimintaa koronariskit huomioon ottaen. Juonnot tulivat etänä luokkiin, ja opiskelijoille oli järjestetty muun muassa valokuvakilpailu erilaisilla Suomi -teemaisilla aiheilla, ja opiskelijat pääsivät pelaamaan Suomi -teemaista Kahootia. Kahootin voitti ylivoimaisesti meidän linjalaisten muodostama nimi, PePe eli Perniön Penikat! 

TOP3 täynnä PePeä!


Rehtori muistutti juhlapuheessaan siitä, että näinä aikoina on hyvä ottaa huomioon voimassaolevat rajoitukset. Näin ollen juhlan jälkeen kokoonnuimme pienellä porukalla asuntolamme yhteisiin tiloihin viettämään yhdessä aikaa ja nauttimaan vielä juhlatunnelmasta. Itsenäisyyspäivänjuhla oli mukava piristys joulukuun alkuun, kun oli vielä tenttejäkin tulossa ja muita koulutehtäviä. Sekä se oli myös hauskaa, että sai kerrankin olla niin sanotusti "ykköset yllä". 

Yv/Kova-linjan tytöt

Haluamme toivottaa jokaiselle tsemppiä tulevan kevään koitoksiin, niin väyläopintojen kuin pääsykokeisiin opiskelujen osalta! :) 

- Säde ja Triinu, YV Kommentit