KK-linjan linjapäivä

Hei viimeistä kertaa!

Tänään pääsette Englannin kielen ja kansainvälisyys -linjan linjapäivään mukaan. Suunnittelimme linjapäivää jo useampi viikko etukäteen ja päätimme viettää linjapäivän päivä ennen kevätjuhlaa. Pääsimme linjan ja linjan johtajamme Kirsin kanssa englannin kielen opettajan Riikan takapihalle rentoutumaan ja pelailemaan. Riikalla on iso takapiha ja terassi, minne mahduimme hyvin grillailemaan ja oleskelemaan.Ensimmäisenä päätettiin pelata vähän krokettia. Riikka oli ostanut tuliterän krokettisetin ja me pääsimme testaamaan sitä ensimmäisinä. Pallot lähtivät herkästi vierimään kohti suurta peltoa, joka näkyy Riikan takapihalta. Onneksi yksikään ei hävinnyt, pelaaminen oli vain hiukan haastavampaa. Haastavuus lisää kuitenkin hauskuutta peliin!


Kati pelaamassa krokettia


Pienen kroketti pelin jälkeen siirryimme nauttimaan ruuista. Tarjolla oli hodareita, makkaraa, maissia, sipsejä, salaattia ja eri limonadeja. Jälkkäriksi oli herkullisia suklaabanaaneja.Kati ja Alex herkuttelemassa

Väinö ja Juhana syömässä hot dogeja

Herkuttelun jälkeen osa siirtyi pelaamaan mölkkyä ja osa krokettia. Itse menin pelaamaan mölkkyä, koska en ole sitä kauheasti aikaisemmin pelannut. 


Leevi, Riikka, Lasse ja Alex kuvan nurkassa,

Mölkkymestaria selvittämässäRiikalla on myös kolme kissaa, joita pääsimme rapsuttelemaan. Kissoilla oli pihalla oma ulkoiluhäkki, jonka sisälle Enni meni silittelemään muutamaa kissaa.


Enni ja ihana Nipsu-kissa


Lopuksi siivoiltiin kaikki tavarat pois ja lähdettiin kohti Alkio-opistoa ja Korpilahtea. Päivä oli todella hauska ja ihana. Kun tätä kirjoitan, kevätjuhla on jo ohi ja monet meistä suuntaavat kohti kotipaikkakuntiaan. Kiitos KK-linjalle mahtavasta lukuvuodesta ja sinulle lukija, kun luit tämän postauksen.-Henna, KK-linja 2020–2021

Kommentit