KK-linjan saunailta 26.4.2021

Tervehdys!


Tämän blogipostauksen aiheena on meidän KK-linjan, eli Englannin kieli ja kansainvälisyys -linjan yhteinen saunailta. Halusin näyttää tätä blogia lukeville – jotka ovat mahdollisesti harkitsemassa Alkio-opistolle tuloa – että täältä löytyy myös hulppeat saunatilat, joissa kaikki linjat viettävät aika tiuhaan omia saunailtojaan. 


Tänä lukuvuonna KK-linja kerkesi viettää yhteensä 3 saunailtaa, koska koronarajoituksien takia enempää emme voineet pitää. Saunailloissa voidaan tehdä mitä tahansa, mitä linja toivoo. Me esimerkiksi pelailtiin lautapelejä sekä wiitä! Samin saunaillat ovat myös olleet todella suosittuja. Näissä saunailloissa linjojen johtajat eivät osallistu/lähtevät nukkumaan (heh) ja Sami tulee jatkamaan saunailtaa erilaisin aktiviteetein. Samilla on hirveästi erilaisia lauta- ja digipelejä, kuten Singstar! Alkoholi on näissä illoissa kiellettyä. Paitsi ymmärtääkseni muutaman on saanut ottaa, muttei enempää, koska kyseessä on tavallaan opiston järjestämä aktiviteetti.


Kuvassa näkyy osa KK-linjalaisista Kati, Juhana, Matti, 

Roosa sekä Enni. KK <3

(vasemmalta oikealle)


Ensimmäisenä pelattiin peliä nimeltään vinkkaa ja voita!


KK-linja sai kunnian tilata opistolle uusia lautapelejä, joista osaa testattiin omissa porukoissa ja yhtä linjatunnilla. Yksi peli oli vielä jäänyt testiraatilta arvostelematta ja sitä päätettiin pelata tänään ensimmäiseksi. Peli oli todella hauska, jos siis mietit ostatko kyseistä lautapeliä niin KK-linja 2020–2021 suosittelee ehdottomasti.


Enni selittää omalle joukkueelleen sanoja pantomiimina


Pelissä selitettiin sanoja eri tyyleillä, kuten hyräilemällä pantomiimina tai piirtämällä. Yllä olevassa kuvassa Enni koittaa näytellä meille jotakin sanaa ja oikealla istuu englannin kielen opettajamme Riikka, joka hartaasti miettii mitä Enni koittaa viestiä. Myös meidän linjan johtaja Kirsi oli mukana pelailemassa.


Juhana esittämässä eri maita


Harmikseni meidän joukkue hävisi tällä kertaa, mutta voitto ei ollut kaukana. Pitkän pelin jälkeen jokainen suuntasi herkkupöydän ääreen hakemaan purtavaa. Viimeinen saunailta oli järjestetty nyyttäriperiaatteella, eli jokainen oli tuonut jotain hyvää syötävää.Pienen herkuttelun jälkeen suunnattiin saunaan. Alkio-opiston Rantasaunalla on molemmissa päissä saunat, joissa pystyy nauttimaan mukavat löylyt. Yritin Ennin kanssa käydä heittämässä talviturkkia, mutta emme siihen ihan vielä kyenneet. Sain kasteltua jalkaterät ja juoksin takaisin saunan lämpöön.


Rantasaunan naisten puoliAlex, Väinö, Juhana ja Matti pelailemassa korttipeliä

Saunasta kun tultiin takaisin, oli osa KK-linjasta jo pelailemassa muita pelejä. Saunan raikkaana pelattiin vielä hetki Wiitä. 


Roosa oli selkeästi KK-linjan

Mario Kart -mestariMario Kart kisakatsomo pystyssä


Itsekään en kovin hääppöinen kisaaja ollut, kun pelattiin Mario Kartia. Kello rupesi lähenemään yhdeksää ja pelaamista lopeteltiin. Pöydät siirrettiin takaisin oikeille paikoilleen ja roskat laitettiin roskiin. Kamat kantoon ja takaisin asuntolaan nukkumaan.


Kiitos, kun luit!


Henna

KK-linja 2020–2021


Kommentit